• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Boekingsformulier

Algemene gegevens

Vul onderstaand formulier in om een reservering te maken. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord of de gewenste periode nog beschikbaar is.

Je mag ook gerust een mail sturen.

Alle gegevens zijn voor eigen gebruik en worden niet doorgespeeld aan derden.

Informatie deelnemers

Vul de informatie per deelnemer in.

De velden 'lengte, gewicht en rijervaring' hoeven alleen ingevuld te worden voor ruiters.

Indien u boekt voor minder dan 6 personen kunt u de overige Deelnemer formulieren gewoon leeg laten.

Bij meer dan 6 personen kunt u de informatie van de overige deelnemers doorgeven in de toelichting (zie veld hierboven).

Deelnemer 1

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Deelnemer 6

Beveiligingscode

Voer de onderstaande beveiligingscode (alleen de zwarte letters) in om het boekingsformulier te kunnen versturen.

Transfers

Het is mogelijk om een transfer bij ons af te spreken.
De prijzen zijn per wagen voor 1 tot 6 personen (dus niet per persoon) en voor een enkele reis.

Transfers one way, max 6 pers. Advanced reservations!

Price: Hagfors (20 km/half uur) 350 Sek p.tour
Price: Basterud (15 km/20 min.) 295 Sek p.tour
Price: Torsby (45 km/45 min.) 550 Sek p.tour
Price: Karlstad (100 km/1½ uur) 1100 Sek p.tour
Price: Branäs (100 km/1½ uur) 1100 Sek p.tour
Price: Kongsvinger (N) (120 km/2 uur) 1390 Sek p.tour
Price: Oslo Gardermoen (N) (200 km/3 uur) 2200 Sek p.tour

Vraag naar eventuele andere mogelijkheden

 

Basis ruiter programma

Dag 1

Zondag na 16.00uur aankomst op de ranch. Gezamenlijk eten en aansluitend een gezellige kennismakingsavond en rondleiding op de ranch en voorstellen van de paarden.

Dag 2

Maandag na het ontbijt verdeling we de paarden en geven we uitgebreide informatie over het zadelen en western rijden en een beetje Horsemanship. We gaan een geweldige rit maken door de ongerepte bossen met vele smalle klimpaadjes en een adembenemend pad langs een rotsrivier en oude ruïne. Onderweg weten we een mooi plekje aan een riviertje en daar eten we de zelfgemaakte picknick die we meegenomen hebben in zadeltassen. Een kampvuurtje ontbreekt natuurlijk niet! We rijden het hele stuk natuurlijk ook weer terug (via een iets andere route).

Dag 3

Dinsdagmorgen krijg je de basisuitleg over Cutting (een koe van de kudde afscheiden) en je krijgt de mogelijkheid om zelf de basisprincipes toe te passen op de cutting machine (een nepkoe aan touwtjes die via een afstandbediening te besturen is). We hebben lunch op de ranch in de middag ben je vrij. 

Dag 4

Woensdag hebben jullie een vrije dag die je zelf kunt besteden zoals je wilt. Je kunt op de ranch lunchen maar ook een picknickpakket maken en er een dagje op uit trekken. Na het avondeten rijden we een 2 uurs zonsondergangsrit zodat we kunnen genieten van de zonsondergang vanaf verschillende uitzichtspunten.

Dag 5

Donderdag staat er een super mooie en avontuurlijke rit op het programma. We beginnen met een pittige klim, klauteren door riviertjes en beklimmen vele bergen. We picknicken aan een groot meer met een prachtig uitzicht over het water. En gaan daarna via een andere mooie weg door de ongerepte natuur weer terug naar de ranch. We komen nog door een audenthiek Zweeds dorpje. 

Dag 6

Vrijdag gaan we voor het laats diep de bossen in en gaan als het weer het toelaat met de paarden zwemmen in een groot ven (juli en augustus). Dit is echt een geweldige ervaring! De aanhang kan ook naar deze picknick/zwemplek komen met de auto en mooie foto's maken. Na het zwemmen hebben we gezamenlijk lunch aan het water en grillen we nog wat lekkers op het open vuur. 's Avonds hebben we een afsluitende feestavond met BBQ, lekkere muziek, kampvuur en misschien wel wat dansen als men zin heeft.

Dag 7

Zaterdag is het na het ontbijt helaas weer tijd om naar huis te gaan (voor 11.00uur).

Wij wensen u een goede reis terug en hopelijk zien we elkaar weer een volgende keer weer!