Information om corona och Sun Dance Ranch

Kära gäster!
Sun Dance Ranch följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller Coronaviruset Covid-19. Vi har anpassat vår verksamhet för att minska spridning av viruset. Här på ranchen finns mycket utrymme att vistas på, våra aktiviteter är anpassade så att man har avstånd mellan varandra och restaurangen är möblerad så att man inte behöver känna att man sitter för nära någon annan gäst. Vi har givetvis även anpassat våra städrutiner för att göra miljön på ranchen så ”coronasäker” som möjligt. Vår högsta prioritet är förstås våra besökares och vår personals hälsa! Välkomna till oss!

Vill du läsa mer om hur vi har anpassat vår verksamhet? Kolla här:

ALLMÄNT

På ranchen finns information på flera språk om coronaviruset som alla besökare kan ta del av.
Vi möblerar/skapar utrymme för att undvika trängsel på ranchen och vi har handsprit tillgängligt på flera ställen på ranchen.
Om vår personal misstänker att de har exponerats för Coronavirus, eller känner av symptom, stannar de givetvis hemma från jobbet.

SALOONEN/RECEPTIONEN

Det finns handsprit tillgängligt för alla gäster som kommer in i saloonen. Våra gäster i restaurangen äter och dricker sittandes vid bord och personalen bär ut beställningarna. Vid eventuell buffé så är det en familj/sällskap i taget som tar sig mat.
Vi har satt upp ett plexiglas vid receptionen/kassan för att skydda både våra gäster och vår personal.

AKTIVITETER

Vid våra hästaktiviteter så är vi max 8 personer som deltar och vi håller förstås avstånd till varandra.
Våra hjälmar och västar spritas regelbundet.
I jacuzzin vistas ett sällskap per tillfälle. Den spritas efter varje användning och vattnet kloreras efter varje badtillfälle.

SERVICEHUS MED TOALETTER OCH DUSCH

Vårt servicehus med dusch och toaletter städas/spritas extra av personalen. För er trygghet har vi infört extra städrutiner och desinficerar regelbundet handtag, knappar, strömbrytare, spolknappar etc.
Campingen
På vår camping ser vi till att alla gäster håller bra avstånd mellan sina husvagnar/husbilar/tält.

STUGORNA

Du som hyr stuga hos oss kan känna dig trygg eftersom den är noga städad och desinficerad.
I stugorna bor en familj/sällskap per stuga så i dessa coronatider så delar man inte stugan med några andra gäster.

OBS! Kom ihåg att du är själv ansvarig att inte föra coronasmittan vidare. Vi anpassar vår verksamhet för att minimera risken att våra gäster och personal smittas eller för smittan vidare. Det finns några allmänna råd som vi alla ska tillämpa för att undvika spridning av covid-19:
• Tvätta händerna ofta och använd handsprit
• Ha en bra toaletthygien
• Undvika att röra ögon, näsa och mun
• Undvika handhälsningar, pussar och kramar
• Skydda oss och andra från smittspridning, respektera distans.

Om du har frågor kring din vistelse eller bokning, tveka inte att kontakta oss på 076-820 05 79.

För mer information om Coronaviruset besök www.folkhälsomyndigheten.se eller ring 113 13 för frågor.
________________________________________________________

Det har visat sig tydligt att hela Corona-viruskrisen även slår hårt på oss!

Det är ännu inte sånt kaos här som i andra delar av världen och vi är relativt långt från de tätbefolkade städerna och områdena, men naturligtvis har de nödvändiga åtgärderna redan vidtagits och människor vågar helt enkelt inte lämna sina hem. Vi är i en ekonomiskt tung situation med företaget och har redan vidtagit nödvändiga åtgärder.
Ingenting kommer faktiskt in och naturligtvis går det mycket pengar ut.
De största ekonomiska kostnaderna är för våra medarbetare och 22 av våra viktiga anställda (hästar!) står helt stilla! De tjänar ingenting men fortsätter att kosta pengar, mycket pengar!

Just nu kan vi inte göra något annat än att hålla oss friska, skapa ett bra motstånd och förbereda ranchen optimalt för det ögonblick som vi får sätta igång igen. När det är … har vi ingen aning om! Lyckligtvis är vi, vårt team och våra familjer friska och vi antar att vi så småningom kommer att komma igenom detta, men det är tufft nu!

VILL DU HJÄLPA OSS?!?

Vi behöver verkligen all ekonomisk hjälp som finns nu. Vi har skapat en sponsor / donationskampanj. Så om du vill stödja din favorithäst, klicka på hans / hennes foto och leta upp produkten som du vill donera. Hjälp oss att överleva!
Att göra en allmän donation är naturligtvis också mer än välkommet!
Vi kommer att lyfta fram företag som donerar via vår Facebook.
Vi vill ge vårt största tack för alla typer av donationer!

Mycket kärlek och god hälsa till alla!

Anita & Anders och Sun Dance Teamet