INFORMATIE OVER CORONA EN SUN DANCE RANCH

Beste gast,
Sun Dance Ranch volgt de aanbevelingen van Folkhälsomyndigheten (de volksgezondheidsautoriteit) met betrekking tot Covid-19. We hebben ons bedrijf aangepast om de verspreiding van het coronavirus te verminderen. Op de ranch hebben we veel ruimte, onze activiteiten worden aangepast zodat we voldoende afstand tussen elkaar hebben en het restaurant is ingericht zodat onze gasten niet te dicht bij andere gasten zitten. We hebben natuurlijk ook onze schoonmaakroutines aangepast om het milieu op de ranch zo “corona veilig” mogelijk te maken. Onze hoogste prioriteit is de gezondheid van onze gasten en personeel! Welkom bij ons!

Wil je meer lezen over onze aanpassingen? Lees hier meer:

OVER HET ALGEMEEN

Op de ranch kunnen onze gasten in verschillende talen informatie krijgen over het coronavirus.
We passen en creëren ruimte om drukte te voorkomen en we hebben op verschillende plaatsen op de ranch handalcohol beschikbaar.
Als onze medewerkers vermoeden dat ze zijn blootgesteld aan het coronavirus of / en symptomen hebben, blijven ze uiteraard thuis.

SALOON / TERRAS

Handalcohol is beschikbaar voor alle gasten die de saloon binnenkomen. Onze restaurantgasten eten en drinken aan tafel en worden bediend door ons personeel. Als we een buffet hebben, zal er tegelijkertijd één familie / groep zijn om hun eten te nemen.
We hebben bij de receptie een plexiglas geplaatst om zowel onze gasten als ons personeel te beschermen.

ACTIVITEITEN

Bij onze paardenactiviteiten doen we maximaal 8 personen mee en houden we natuurlijk afstand tussen elkaar. Onze helmen en vesten worden regelmatig gedesinfecteerd.
In de jacuzzi is er per sessie één familie / groep en na elk gebruik wordt de jacuzzi gedesinfecteerd en wordt het water gechloreerd.

SERVICEHUIS MET DOUCHE EN TOILETTEN

Ons servicegebouw met douches en toiletten wordt extra schoongemaakt / gedesinfecteerd door het personeel. Voor uw veiligheid hebben we extra reinigingsroutines en desinfecteren we regelmatig handvatten, knoppen, schakelaars en spoelknoppen.

CAMPING

Op onze camping zorgen we ervoor dat al onze gasten afstand houden tussen hun caravans, campers en tenten.

HUISJES

Gasten die een huisje huren op onze ranch kunnen zich veilig voelen omdat we onze huisjes extra goed schoonmaken en desinfecteren na elk gebruik. In de huisjes verblijft er maar één familie / groep en men deelt het huisje niet met andere gasten.

Aandacht!
Onthoud dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het niet doorgeven van het corona-virus. We hebben ons bedrijf aangepast om het risico voor onze gasten en personeel te minimaliseren om besmet te raken of om de infectie voort te zetten.
Er zijn verschillende algemene adviezen die we allemaal moeten toepassen om de verspreiding van covid-19 te voorkomen:
• Was uw handen vaak en gebruik handalcohol
• Zorg voor een goede hygiëne in het toilet
• Raak uw ogen, neus en mond niet aan
• Vermijd handgroeten, kusjes en knuffels
• Bescherm uzelf en anderen tegen de verspreiding van de infectie en respecteer afstand.

Als u vragen heeft over uw verblijf of boeking, neem dan gerust contact met ons op +46 (0)76 820 05 79.
Voor meer informatie over het Corona-virus; bezoek: https://www.folkhalsomyndighet.se/the-public-health-agency-of-sweden/ of bel 113 13.
_______________________________________________________
Het zal duidelijk zijn dat de hele crisis rond het Corona virus ons ook heel hard treft!

Het is hier nóg niet zo´n chaos als in Nederland en andere delen van de wereld en wij zitten relatief ver van de drukbevolkte steden en gebieden maar er zijn natuurlijk ook de nodige maatregelen getroffen. We zitten met het bedrijf in een financieel benauwde situatie en hebben al de nodige maatregelen getroffen. Er komt eigenlijk niet veel (niet voldoende) binnen en er blijft natuurlijk veel geld uit gaan. De grootste financiële kosten zijn die van onze werknemers. En 22 belangrijke medewerkers (de paarden!) werken nu niet veel! Verdienen dus niet veel maar blijven geld kosten, veel geld!

We kunnen momenteel niets anders doen dan zorgen dat we zelf gezond blijven, een goede weerstand creëren en de ranch optimaal klaar maken voor het moment dat we wèl weer mogen draaien. Nu dus! Gelukkig zijn wij, ons team en onze families gezond en gaan we ervan uit dat we uiteindelijk hoe dan ook er wel weer doorheen komen, maar het is pittig nu!

WILJE ONS HELPEN?!?

We kunnen alle financiële hulp nu goed gebruiken. We hebben een sponsor/doneer actie opgezet.
Alle kleine beetjes helpen dus wil jij jouw favoriete paardje steunen, klik dan op zijn/haar foto en zoek het product dat je wilt doneren. Help ons overleven!
Een algemene donatie doen is natuurlijk ook meer dan welkom!
Bedrijven die doneren willen we graag extra in het zonnetje zetten via onze Facebook.
Alvast onze grootste dank voor elke donatie, groot of klein!

Veel liefde en gezondheid voor iedereen!

Anita & Anders en het Sun Dance Team